En plats i mitt hjärta

Det var här jag för 20 år sen sadlade om liv, utbildade mig till fysio- och energiterapeut, massör, Qigong-instruktör, i social, emotionell/mental och fysisk hälsa samt basmedicin, och fick jobb som utbildnings- och behandlingsansvarig.

Mina fem år som föreståndare för centrat med sina rötter här på Kroppefjäll, där vi hjälpte människor hitta rätt i livet inifrån sin friska grund, ser jag som en enda lång lärlingsperiod där jag fick möjlighet att växa i mig själv som människa med uppgiften.

Att göra en hållbar förändring är som att klippa ner en vildvuxen buske till roten och hjälpa den att växa inifrån sin livskraftiga kärna.

Det var här vi mellan enskilda konsultationer för livet gick barfotapromenader, utmanade med dans- och uttrycksövningar i mitt egna framtagna koncept ”Kropp & Musik” och skrattade så vi låg dubbelvikta. Det var här mitt livsuppdrag klargjordes, grundades och började växa sig livskraftigt.

Här hörde jag människor säga; ”Jag vill inte bli färdig. Då ska jag ju dö.” och jag ler åt det paradoxala i att vi tycks jaga att bli ”färdiga” och glömmer att njuta av förändringens väg till utveckling. Att växa som människa är att vara mitt i det, stå kvar, i balans, och bli varse sin inre styrka, sina förmågor, sin egentliga kapacitet.

Stubbetid vid Mörttjärn

VARFÖR ska man utvecklas och växa som människa?

För att må och fungera bra, komma åt din egentliga kapacitet, förstå mer om ditt livsuppdrag, sortera och rensa i bagaget för att kunna göra det du är på jorden för. Göra skillnad och skicka det vidare du vill stå för i människors liv och deras framtid.

Det du gör för och med dig själv gör du för andra.

Speciellt om du har barn och eller om du är ledare för ett antal medarbetare som du påverkar varje dag genom hur du fungerar och vad du skickar vidare. Alla är en del av ett större sammanhang som vi påverkar varje dag genom den energi vi väljer att investera i våra liv, tankar, känslor och handlingar.

Med vilken energi vill du leva och leda ditt liv?

Ditt personliga Varför fyller dig med mening och existentiell drivkraft som vägleder dig i livet, vad du än utmanas av. 

Även egna företag, personliga varumärken och ledarskap mår bra av inventering, rensning och optimering inifrån och ut för att växa och utvecklas.

Från Catarina till Aryel – en inspirationsföreläsning som jag håller på förfrågan

Genom åren som egen företagare med koncepten ”Kvinna och Mamma som livsstil”, ”Soul Research by Aryel”, ”Woman Soul Business” och ”Stubbetid” är och har kärnan alltid varit densamma; att hjälpa människor förstå sig själva bättre, hitta sitt varför, få mera själ i sitt livs verksamhet och börja göra det som är rätt för dom. 

När du behöver en retreat från vardagen med konsultation och vägledning för din personliga utveckling är du varmt välkommen att boka in dig hos mig. 
Dela inlägget:
RSS
Facebook
Google+
http://aryelwalett.nu/en-plats-i-mitt-hjarta/
LinkedIn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *