Inre styrka, självledarskap och livsuppdrag

Hur gör man för att skapa förändring och genomföra det man vill?

Jag vill ge dig energi, handlingskraft, konkreta tips, nya perspektiv, distans och möjligheten att tillämpa ett sätt att hantera livet som det är inifrån dig själv.

Livsuppdraget handlar i första hand om HUR, med vilken grundenergi, du ska ta dig an vardagen utifrån vem du är och vad du vill bidra med till världen. Med kunskap om ditt livsuppdrag följer en meningsfullhet som stärker ditt självledarskap.

Förankrad i dig själv lever och leder du ditt liv på ditt sätt

Du behöver inga glasögon för att se och leda dig själv. Du behöver inga öron för att lyssna inåt. Du behöver inte kämpa för att hitta balansen.

Men du behöver utmaningar för att växa som människa.


 

Kursupplägg

  • Inledande konsultation 2 timmar via telefon/online eller personligt möte innan kursstart.
  • 2 heldagar med kartläggning och diskussion i grupp, eget arbete på plats och fysisk aktivitet (promenader, stubbesittning, stilla stund vid havet, dans) kopplat till kursens tema. I anslutning till dessa dagar finns möjlighet att boka till enskild konsultation vid behov.
  • Övernattning (1 natt) och lunch ingår.

Tillkommer: eventuella fler övernattningar, övriga måltider och resan till kursplats.

Intresseanmälan och bokning

Kurserna hålls i västra Sverige och har premiär under 2019.

Maila din intresseanmälan till kontakt@aryelwalett.se så kontaktar jag dig när det är dags. Först när vi bokat din plats och du har fått bekräftelse är din anmälan bindande. Märk ditt mail med vilket tema du är intresserad av.