Om mig

Mitt livsuppdrag är att hjälpa andra hitta och förstå sitt

Med åren har jag utvecklat mina förmågor att arbeta med energin i människan och omforma det abstrakta till något konkret användbart. Hjärtat pulserar lite extra för själen, kvinnligt och manligt samt urkraften – den vi alla behöver när livet kräver det av oss.

Jag har gått genom eld och vatten för mina döttrar, slagits till marken och rest mig igen och igen och igen, borstat av mig och gått vidare för att fortsätta göra det jag är här för.

Jag har tidigare arbetat inom hotell och konferens samt andra serviceyrken innan jag sadlade om liv och utbildade mig till det jag kallar ”människoarbetare”.

Som konsult anlitas jag av enskilda individer i behov av mera kraft att hantera det som händer i livet samt av företag i behov av en koordinator och facilitator i den dagliga driften och verksamhetsutveckling.

Jag brukar säga att jag å ena sidan är en fullfjädrad affärskvinna i högklackat och å andra sidan en barfota, dansande, lustfylld och livsbejakande kanal för själens kraft  – och allt däremellan.

Finns det en mening med det som sker?

– Jag vill tro det. Och jag jobbar utifrån det.